• ro
  • en
  • it
  • fr

Clinica Stomatologica Cluj – Dentsmile Anca

Ei sunt echipa Clinicii Stomatologice Dentsmile Anca , deci prietenii si profesionistii mei de încredere.

A fi dentist si a pastra alaturi niste medici de elita, care sa lucreze cu devotament pentru a reda fiecaruia un zâmbet larg pe buze, este, poate, una din cele mai frumoase provocari ale Vietii… Aceasta provocare începe atunci când niste eruditi în arhitectura zâmbetelor decid sa mearga împreuna pe un drum în folosul altora care. poate din teama, dureri sau suferinte îndurate în tacere timp de ani si ani, au uitat sa mai zâmbeasca larg si, implicit, sa se învinga pe ei însisi si spaimele lor. Pentru atâtia si atâtia oameni, mersul la dentist nu e o placere… din contra, el reprezinta o înfruntare adesea dezarmanta cu negura neîncrederii în propria forta de a învinge unele probleme care mai mult trag în jos si îl afunda pe cel în cauza în complicatii nebanuite si daunatoare pe termen lung.

Nu am lângă mine nişte specialişti care doar repară dinţi… am păstrat alături, timp de un deceniu, remarcabile caractere şi veritabili oameni. Sunt aceia care, înainte de a se apuca de construit şi reconstruit, au învăţat să câştige încrederea celui care vine cu problemele sale şi, totodată, să înţeleagă faptul că o lucrare adevărată nu începe atunci când pacientul se pune pe scaunul stomatologului şi aşteaptă, cu groază, începutul durerii… în realitate, totul se demarează atunci când cel care reconstruieşte îl simte cu adevărat pe cel care i se încredinţează, iar între cei doi, inevitabil, se conturează o conexiune tainică, de încredere, despre care poate da mărturie doar tăcerea medicului ce lucrează cu atenţie şi dăruire. Doar aşa pacientul nostru este în siguranţă! Doar aşa el este pe mâini bune!

Acele mâini care nu vor lăsa durerea să umbrească drumul fiecăruia spre zâmbetul unic care cucereşte o lume. Cândva, demult. Marele Chaplin, spunea… Dacă vei face lumea să zâmbească, ea îţi va aparţine cu adevărat! Vrem să ne aparţineţi cu adevărat, căci numai cu Dvs. împreună putem reuşi… E important să cucereşti lumea atunci când nu o vrei doar pentru tine, ci pentru binele şi zâmbetele celor din jur. La aceasta mă pricep eu şi echipa mea de medici profesionişti. Poţi veni oricând… Cu siguranţă vei simţi că nouă ne pasă cu adevărat! Cea mai grozavă provocare a Vieţii, pe care ne-am asumat-o cu toţii, e frumoasă şi datorită ţie… pacientul nostru!

Echipa Clinicii Stomatologice Dentsmile Anca – Cluj

Dr. Anca Tepuse Nicoara

 Telefon: 0744777743

Mă simt împlinită ca medic în momentul în care mă gândesc la faptul că, timp de 21 ani, în fiecare zi, am avut marele privilegiu de a lucra alături de cei mai buni dintre cei buni în zidirea zâmbetelor pe chipul celor care mi-au păşit pragul, deseori încărcaţi de temeri şi de suferinţe suportate în tăcere … Ar fi nedrept şi prea simplist să-i rememorez pe toţi sub cupola unui singur cuvânt: pacienţi. Eu consider că fiecare om, în felul său, este o poveste fascinantă pe care o asculţi atunci când vibrează în liniştea fiinţei sale, din momentul în care apare în faţa ta, anunţat sau neanunţat, şi până în clipa în care părăseşte cabinetul cu lucrarea făcută şi cu zâmbetul pe

buze. Îmi place să cred că, de-a lungul unui deceniu, am întâlnit mii de asemenea poveşti, pline de emoţie şi culoare interioară, de care îmi amintesc cu plăcere şi acum. Nici nu e prea greu să fac aceasta întrucât, în armonioasa lor diversitate, există o punte trainică între aceste poveşti cu care te poţi contopi oricând…Şi asta pentru că fiecare ţi se încredinţează cu speranţa că, în cele din urmă, va fi bine. Este speranţa lor şi, totodată, Poarta deschisă pentru tine. E şansa unică de a-i dărui tot ce este mai bun!
Căci cine reuşeşte aceasta rămâne mereu în veşnicia unei amintiri, simţind, de pe acum, Eternitatea unei trăiri…

Dr. Sorin Cocoi

medic specialist chirurgie BMF

Dr. Lucia Nicula

Medic specialist endodontie
Medic specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala

Dr. Marius Mada

medic chirurg BMF
competenţa implantologie

Dr. Monica Balog Bellu

medic specialist stomatologie generala

Dr. Aurelia Cosma

(0740) 597 442

medic specialist stomatologie generala

Dr. Julia Miklos

medic stomatolog generalist

Dr. Alexandra Petric

medic stomatolog generalist

Asist. Monica Abrudan

asistenta

Poze din Clinica Stomatologica Dentsmile Anca – Cluj

Clinica Stomatologica Cluj

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.