• ro
  • en
  • it
  • fr

reabilitari orale complexe

Zambetul trebuie sa fie frumos, sanatos, durabil in timp si functional. Ca sa putem realiza un astfel de tratament, trebuie sa il planificam in detaliu inainte de orice manopera. Si in toate cazurile, vom incepe cu design-ul. Dupa ce avem un design, acesta se va transforma intr-un plan de tratament, care integreaza structura necesara, functia si o biologie sanatoasa. 
Design-ul unui zambet porneste de la trasaturile fetei. Acestea ne dau armonia pe care trebuie sa o transpunem zambetului, ne dau dimensiunea si pozitia ideala a dintilor pentru fiecare tip de frumusete in parte. Cand am obtinut armonia, trecem la dinti, pentru a determina forma potrivita, tipul de textura si culoarea. In final, vom alege tipul de restauratii cel mai potrivit pentru fiecare caz in parte, fie ca e vorba de fatete, coroane, sau skyn-uri.
 Fiecare design, este realizat intai digital, apoi transpus de catre un tehnician in ceara, iar apoi medicul il transpune intr-un mock-up diagnostic ( un material provizoriu peste dintii tai ). Astfel poti previzualiza cum o sa arate viitorul tau zambet, inainte de tratament

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.