• ro

Boala parodontală (paradontoza) este o boală distructivă a țesuturilor din jurul dintelui (os alveolar, ligamente, gingie), primul semnal de alarmă observabil ușor de către pacienți, fiind sângerarea gingivală la perierea dinților.

Este important să luați atitudine din timp, deoarece poate duce la mobilități dentare și pierderea dinților.

Prevenția în boala parodontală

La primele semne apărute (inflamații sau sângerări gingivale) să vă concentrați asupra igienei bucale, folosind o periuță electrică și o apă de gură. Este important o alimentație bogată în citrice și o cură cu vitamina C. Detartrajul profesional facut periodic este metoda cea mai buna de profilaxie a bolii parodontale

 

Tratament neinvaziv LASER

Dacă în ciuda eforturilor dvs. semnele bolii nu dispar, vizitați medicul dvs. dentist, controalele periodice pot decela boala cu ani înainte de apariția simptoamelor clare observabile de către pacienți.

Metoda cea mai eficientă și non-invazivă în tratamentul bolii este terapia LASER, datorită căreia și în etapele mai avansate putem evita bisturiul și alte instrumente înțepătoare.

La clinica noastră in ultimii 10 ani am folosim această terapie cu succes  Nu ezitați să ne contactati.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.