• ro
  • en
  • it
  • fr

De ce clinica Dentsmile Anca?


Pentru ca doar noi va asiguram o garantie de 5 ani la orice lucrare protetica. Suntem o echipa de profesionisti, foarte bine pregatiti, si organizati , deci veti beneficia de lucrari de calitate, la ultimele standarde internationale in cel mai scurt timp posibil.

Clinica Dentsmile Anca a organizat un program de turism dentar în care pacienţii din alte oraşe sau ţări se pot bucura de un scurt sejur în frumosul oraş Cluj Napoca şi îşi pot trata problemele dentare.

Pe perioada tratamentului stomatologic este asigurarată cazarea gratuită (pentru lucrări complexe) sau cu reducere de 10%, la hotelul de 3 stele Capitolina, situat la o distanţă de 10 metri de Clinica Dentsmile Anca (Hotel Capitolina).

Pentru a face primul pas în acest program, Avem nevoie doar de o adresă de email, număr de telefon şi o radiografie panoramică (scanată sau trimisă prin poştă) şi în cel mai scurt timp de la primirea lor, veţi avea:

  1. descrierea manoperelor stomatologice de care aveţi nevoie
  2. estimarea timpului în care echipa noastră vă poate reda zâmbetul şi funcţionalitatea dentară
  3. estimarea costului lucrarii

Despre Cluj

Municipiul Cluj-Napoca se află în partea centrală a Transilvaniei. Se întinde pe o suprafaţă de 179,5 kmp. Înconjurat pe trei părţi de dealuri şi coline cu înălţimi între 500 si 700 m, aspectul lui îmbracă forma unei adevărate cetăţi. Străvechi centru de cultură şi civilizaţie românească, Cluj-Napoca este situat în centrul judeţului, la încrucişarea unor drumuri importante de interes naţional şi european, dispunând totodată de un aeroport modern care leagă oraşul de principalele destinaţii internaţionale.

Mare centru cultural, universitar şi industrial, Cluj-Napoca se mândreşte cu contribuţii importante la cultura şi ştiinţa românească. Este totodată şi un important centru de cercetare ştiintifică şi dezvoltare tehnologică. La ora actuală, în oras işi desfaşoară activitatea 23 de institute de cercetare şi filiale cu un personal de înaltă calificare.

Municipiul Cluj-Napoca se remarcă şi ca un centru marcant de cultură prin cele două teatre dramatice, două opere, două teatre de papuşi, patru case de cultură, filarmonica, saşe muzee, între care Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei ce datează din secolul al XIX-lea.

În acelaşi timp, Cluj-Napoca este azi un oraş european, cu o largă şi permanentă deschidere spre parteneriate cu lumea întreagă, în diverse domenii – artă, cultură, învăţământ, religie, sport. Investitiorii străini sunt atraşi de potenţialul economic al oraşului, de calitatea personală şi profesională a oamenilor, iar investiţiile sunt în creştere exponenţială, de la an la an. Suntem încântaţi să vă găzduim şi chiar să vă fim ghid în Cluj-Napoca. Ştim cu siguranţă că, la capătul unui sejur petrecut la noi, veţi reveni cu plăcere.

Va mulţumim că ne-aţi ales şi vă aşteptăm oricând, cu prietenii sau cu familia!

Turul oraşului in imagini:

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.