• ro
  • en
  • fr

Albire dentară profesională

Albirea dintilor este un tratament dentar simplu, non-invaziv folosit pentru a schimba culoarea naturala a smaltului dintilor si este un mod ideal de a spori frumusetea zambetului tau. Exista mai multe metode de albire:

1. Geluri care se aplica in niste forme dentare (numite gutiere de albire) si care se tin in cavitatea bucala timp de cateva nopti.

2. Albiri cu ajutorul unor lampi speciale.

Lampa albire  BEYOND COMMAND

Sistemul Beyond Command este unul dintre cele mai avansate echipamente pentru albirea dentară, firma producătoare fiind lider global în designul şi producţia de aparatură profesională pentru estetica dentară. Având în spate ani de studii şi cercetări, aceste lămpi oferă rezultate excelente şi rapide, în condiţii optime de siguranţă, motiv pentru care Dental Advisor, cea mai prestigioasă revistă de stomatologie din SUA, a acordat note maxime produselor Beyond, în studiile efectuate.

Lampa operează cu o sursă puternică de lumină halogen şi dispune de filtrare şi ventilaţie excelentă, care asigură radiaţii şi căldură zero. Lungimea de undă obţinută este uniformă şi constantă, astfel timpul unui tratament de albire a dinţilor este de numai 30 de minute.

Albirea dinţilor este un procedeu utilizat în estetica dentară, având ca rezultat depigmentarea dentinei, în urma expunerii acesteia la peroxidul de hidrogen activat de lampă. În urma discuţiei cu medicul dentist despre aşteptările dumneavoastră de la acest procedeu, veţi urma un consult stomatologic pentru a putea rezolva orice potenţială problemă dentară, înaintea procesului de albire. Se va înregistra culoarea iniţială a dinţilor, pentru a putea evalua rezultatele tratamentului. Un depărtător flexibil de obraz va fi montat în cavitatea orală, iar ochii vor fi protejaţi cu ochelari speciali. Medicul dentist  va aplica o barieră gingivală la baza dinţilor, protejnâd gingia de efectul gelului. Peroxidul de hidrogen va fi aplicat pe faţa externă a dinţilor expuşi, pe ambele arcade. Lampa de albire va fi poziţionată în faţa dumneavoastră, la 5-10 cm de suprafaţa dentară şi va funcţiona pentru 5-8 minute, acest pas repetându-se de până la 3 ori. După terminarea celor 3 cicluri de albire, materialele utilizate vor fi îndepărtate, iar medicul dentist va înregistra din nou culoarea.

Este important sa retineti ca, cu cat dintii dumneavoastra naturali sunt mai deschisi la culoare ( adica mai albi ), cu atat procedeul are mai mari sanse de reusita. Albirea trebuie repetata cel putin odata la 2 ani.

Inainte de albire, se efectueaza tratamentul tuturor cariilor si un detartraj profesional.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.