• ro

 

Noul laser stomatologic LITEMEDICS are o gama larga de utilizari in tot ceea ce inseamna tratamentul dentar pe tesut moale (laser soft tissue).

Te invitam sa parcurgi mai jos lista generica de tratamente

LASERUL DENTAR IN ENDODONTIE

Actiunea antibacteriana a laserului stomatologic Litemedics este extrem de eficienta pe canal si in delta apicala. Accesul se face usor datorita fibrei optice, curatarea si sterilizarea fiind eficiente si sigure. Anestezia nu este necesara, iar vindecarea leziunilor periapicale va avea loc mult mai rapid decat cu metodele traditionale.

LASERUL DENTAR IN PERIO

Multumita efectului antibacterian, decontaminarea pungilor parodontale are loc rapid si corect, producand o reducere semnicativa a bacteriilor si evitand o recuperare lunga si inconfortabila.

Folosind proprietatile anestetice si biostimulative naturale ale laserului, pacientii vor avea disconfortul postoperator redus la minim.

LASERUL DENTAR IN CHIRURGIE

Cu laserele dioda profesonale precum Litemedics, poti efectua operatii fara sange, cu hemostaza totala. Efectul de decontaminare a tesuturilor este de asemenea un mare beneficiu al unui laser puternic. Si aici, vindecarea rapida si disparitia umflaturilor sunt naturale.

LASERUL DENTAR IN TERAPIE

Cel mai evident domeniu de aplicabilitate al unui laser dentar este terapia, multumita efectelor anestetice si antiinflamatorii. Vor beneficia din plin pacientii care sufera de leziuni canceroase, herpesi, afte, ulcer aftos, cheilita anfuklara (stomatita), leucoplazie (limba alba), lichen plan, tulburarile articulatiei temporo-mandibulare(ATM). In comparatie cu produsele de tip laser pointer (650 nm), eficienta Litemedics este absoluta.

LASERUL DENTAR IN BIOSTIMULARE

Biostimularea, cunoscuta si reglementata international ca si LILT (Low Intensity Laser Therapy) imbunatateste vindecarea post-operatorie si produse efecte anestezice excelente. Efectul biostimularii se obtine folosind o raza laser defocalizata cu densitatea energetica scazuta.

Astfel, energia luminoasa este absorbita de tesut, stimuland procesele metabolice si inducand regenerarea tisulara. Vindecarea este imbunatatita si durerea redusa datorita cresterii vaslarizarii la nivel local.

LASERUL DENTAR IN ALBIREA DINTILOR

Fara dubiu, laserul este cea mai rapida metoda de albire dentara cu scopul obtinerii culorii naturale a dintilor. Lumina laserului este utilizata pentru activarea unui gel special care absoarbe energia si patrunde in smalt. Prezenta oxidului de titaniu in gelul de albire laser asigura protectia smaltului si minimizeaza durerea/sensibilitatea posttratament. Piesa speciala necesara albirii este inclusa in pachetul de baza al laserului stomatologic Litemedics.

Tehnologia Laser

Albirea dintilor laser

Terapie cu laser dentar

Chirurgie cu laser

Parodontologie

Endodontie

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.