• ro

Stim cu totii ca zambetul este cartea de vizita a oricaruia dintre noi si de aceea, Clinica de estetica dentara Dentsmile Anca din Cluj-Napoca va ofera sansa de a avea un zambet de invidiat. Tehnologia actuala, foarte avansata, ne pune la indemana o gama foarte variata de mijloace, iar echipa clinicii de estetica dentara Dentsmile Anca va poate ajuta sa dobanditi un zambet spectaculos, mai alb si mult mai tanar.

Albirea dentara profesionala
Anumiti pigmenti alimentari (cafea, tutun, ceai, vin rosu, etc), precum si coloranti intrinseci dintilor (tetraciclina, fluor in exces) pot produce modificari nedorite ale culorii acestora. Pentru obtinerea unei nuante satisfacatoare, o igiena riguroasa si chiar curatarea profesionala sunt insuficiente. Din fericire, stomatologia moderna vine cu solutii, unele foarte rapide si accesibile.

Rezultatele folosirii Lampii cu Accelerator de Albire sunt spectaculoase chiar dupa prima sedinta, efectul de deschidere al culorii dintelui mergand pana la 8 -14 nuante. Terapia se desfasoara in maxim 3 sedinte, cu o durata de 6-12 minute/sedinta. In urma unei albiri realizate corect la cabinet urmata de sedintele de fluorizare, riscul afectarii dentare esteinexistent.

De asemenea in clinica noastra puteti beneficia de albiri cu laser, care este ultima metoda de albire la nivel mondial.

Solutii estetice parodontale
Chirurgia plastica gingivala face posibila remodelarea si repozitionarea marginii gingivale (rozul gingival). In acest mod se rezolva problema unui contur gingival neregulat si asimetric, dar si cea a unui suras gingival(un zambet care expune prea 7’multa gingie). Este permisa in acest fel alungirea coroanei unor dinti scurti si inestetici.

 

Fatetele dentare
Excelenta in materie de estetica dentara este data de fatetele ceramice utilizate in cazul:

● Spatiilor interdentareinestetice (diastema, treme)
● malpozitiilor dentareminore si moderate (dinti rotati, oropozitii)
● Coloratiilor intrinseci reduse si medii (tetraciclina si fluoroza)
● Formelor si dimensiunilor inestetice ale unor dinti
● Traumatismelor dentaresau leziunilor carioase insotite de pierderi moderate de substanta dentara
● Dintilor cu o suprafata neomogena

Ceramica integrala 
Ceramica integrala este cel mai bun material de acoperire dentara indicat pentru zona frontala a arcadelor dentare. Coroanele integral ceramice sunt biocompatibile, extrem de fizionomice, cu o eficienta maxima in a corecta defecte importante de substanta ale dintilor. Se pot reda astfel nuantele dorite de culoare care sunt stabile in timp. Este aproape imposibil de sesizat diferenta dintre de un dinte natural si unul pe care s-a cimentat o coroana integral ceramica.

Solutii estetice ortodontice
Tehnicile actuale din domeniul ortodontiei ofera solutii de aliniere ideala a dintilor, cu efecte remarcabile privind estetica si sanatatea orala. Rezultatul tratamentului ortodontic este stabil in timp si permite obtinerea unei ocluzii (muscaturi) favorabile care va mentine dintii pe arcada fara protezare pana la varste inaintate.

Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptare a politicii de utilizare a cookies si a politicii de prelucrare a datelor personale.